aktivitetet [activites]

Afficher les images
aktivitetet
kor
gjimnastikë
pikturë
këngë
akitivitetet pas shkollës
kercimi
hobi
sport
lojra
vizatimë
këngë
sport ekipore
është një libër me shumë vizatime dhe tekst
me luajt
ditëlindje
aktivitete sportive
një kohë të shkurtër të gjumit
me bërë gjera me fëmijët per t’i bërë ata të flenë
rekreacion
pishina
aktivitetet [activites]çerdhje [Petite enfance]fillore / elementare [Élémentaire]kolegj [Collège]mësime [apprentissages]ngjyrat [couleurs]parashkollor [Maternelle]qui SH [qui]Shqip domainethème Shqip [theme]